coverphoto

Het is een tijdje stil geweest, maar nu toch echt groot nieuws! Ik heb een boek gemaakt! Ja echt!! Ik heb het boek gemaakt voor mijn oma. Het boek gaat over haar jeugd in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ik ben er al een flinke tijd mee bezig, we tikken nu bijna de twee jaar aan! Illustraties, vormgeving, met de drukkerij aan de gang, het is me een avontuur! Het boek is inmiddels bij de drukkerij beland en wordt -as we speak- gedrukt. Het boek zal ook te koop zijn in de webshop van deze website. Meer zul je binnenkort lezen in 'prettige praatjes'. De boekpresentatie is 10 november en vanaf die dag zal het boek te koop zijn!

Kijken naar een brandende stad

Illustratie "Kijkend naar de brandende stad" uit boek "Oma Ansie"

Super leuk nieuws! Ik ben momenteel bezig met een Kookboek waar ik alle illustraties voor maak en de opmaak van het boek verzorg. De recepten komen van Mieke Noor en worden momenteel netjes uitgewerkt zodat alle categorieën makkelijk te vinden zijn. Ik ben dus goed aan het kijken naar elke aardappel die ik schil en elke lepel soep die ik in mijn mond steek. Het valt me ineens op hoe mooi eten eruit ziet. Ik snap erg goed dat vele illustratoren en tekenaars graag voedsel tekenen!

Zal ik een tipje van de sluier oplichten voor jullie??? Nou… vooruit dan maar!

Aardappelen voor website
Kijk eens wat een heeeerlijke verse aardappelen! ? Het is een groot project, dus we zijn er nog wel even mee bezig, maar het is super leuk om te doen! ?